26 Mart 2009 Perşembe

Dinner for Schmucks


Dinner for Schmucks, yeniden çevrim, başrolde Steve Carell ve Paul Rudd! Orijinali, 1998'd eçevirilen bir Fransız filmi idi; Le Diner Des Cons. Bulabildikleri en aptal insanları toplayıp düzenli aralıklarla yemek partileri düzenleyen bir grup arkadaşı anlatıyordu. aradan çok uzun zaman geçti ama çok komik bir filmdi diye hatırlıyorum. Filmi Kayseri'de izlemiş olmam da bir anımdır!

25 Mart 2009 Çarşamba

The Man with the X-Ray Eyes


Roger Corman'ın 63'te çektiği "The Man with the X-Ray Eyes", "28 Weeks LAter"ın yönetmeni Juan Carlos Fresnadillo tarafından tekrar çevriliyor. X-ray yeteneği geliştiren bir göz damlası geliştiren bilim adamı, ödeneği kesilince icadını kendi üzerinde deniyor ancak tabii ki işler ters gidiyor ve güçleri kontrol edilmez hale geliyor. 
 


24 Mart 2009 Salı

O!

Warner, dümyanın bir doz daha şeytani palyaçoya ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Stephen King'in "It"i, tekrar uyarlanıyor. 1990'da bir mini dizi olarak uyarlanan kitap, Penntwise adlı bir palyaçonun musallat olduğu çocukların, büyümüş hallerinin başından geçenl... Kitaptan bile korkutucu, ilk uyarlamadan bile daha berbat bir cümle oldu. 

23 Mart 2009 Pazartesi

Tron 2.0 müzikleri, Daft Punk'tan


Kenny Loggins'in Top Gun soundtrack'i Danger Zone'dan beri en acayip soundtrack çalışması geliyor: Daft Punk, Tron'un ikinci bölümünün müziklerini yapıyor. Herifler kariyerlerini Tron filmindeymiş gibi geçirdiklerinden bizce mükemmel bir seçim. 

21 Mart 2009 Cumartesi

Mad Max geri dönüyor!


3D animasyon olarak. Böylece "aman kılları kadayıf olmuş Mel Gibson'dan süper kahraman mı olurmuş" diye sormaca da olmuyor. Yalnız bir sorun var, Mel Gibson işin içinde değil. Seslendirme filan hak getire.  Senaryo da, 2003'de çekilmek istenen ama bütçe sorunları nedeniyle iptal edilen dördüncü Mad Max'in senaryosu. 


20 Mart 2009 Cuma

An American Death at an American Funeral


Evet, derhal yapılan Hollywood uyarlamalarını sevmiyoruz. Mesela Rec'ten hemen sonra yapılan Querantine.  Bu sefer farklı mı olacak? Death at A Funeral'dan hemen sonra Hollywood versiyonu yapılıyor, başrollerde de Martin Lawrence (olmuş mu?) ve 30 Rock'tan Tracy Morgan (olmuş!!)


18 Mart 2009 Çarşamba

Yeni Thor kim?


Thor'un yönetmeni Kenneth Branagh, yeni Thor olarak Alexander Skarsgard'ı seçti. Tabii spekülasyondan fazlası değil.. Henüz.. Ve evet, Alexander Skarsgard, Stellan Skarsgard'ın oğlu. 

Nereden tanıyoruz. True Blood! Yürü be Alex!


16 Mart 2009 Pazartesi


New Line, "Journey To The Center Of The Earth." için bir devam bölümüne okey verdi. Yönetmen yine Director Eric Brevig. Brendan Fraser ve Josh Hutcherson da projeye sıcak bakıyormuş. İlk fikirlerden Atlantis, bütçe sebebi ile şişti. Güliver türü bir şeyler konuşuluyor şimdi. 

15 Mart 2009 Pazar

Süper kahraman tarihleri


Spider-Man 4 Mayıs 2011'e kilitlendi. Diğer firmalar panikte! Marvel, rekabetten heder olmamak için  The First Avenger: Captain America'yı Temmuz 22 2011'e çekti.  Thor ise 17 HAziran 2011'de gösterime giriyor. 

Çılgınca beklediğimiz The Avengers için tarih, Mayıs 2012.


14 Mart 2009 Cumartesi

Bilimin Keira Knightley'e doyduğu an



Keira Knightley, Mark Romanek’in Never Let Me Go adaptasyonuna evet dedi. Film, Kazuo Ishiguro romanından uyarlama. Organ hasatı için üretilmiş klonlar olduklarını ve raf ömürlerinin dolmak üzere olduğunu öğrenen üç arkadaşın hikayesi. Tabii akla "The Island" geliyor değil mi?


12 Mart 2009 Perşembe

ya bi git: Sleepless in Seattle müzikali


Sleepless in Seattlei Spider-Man ve Shrek'in izinden gidiyor, müzikal modeli geliyor. evet, o bayık, iç bunaltıcı hikayenin daha da iç bunaltıcı bir versiyonu hazırlanacak. My Big Fat Greek Wedding'in yönetmeni Joel Zwick de yönetecek. Çok dandik bir referans olduğunu düşünen sadece ben miyim?

Şimdiden 18 şarkı yazıldığını düşündükçe içim sıkışıyor. 

11 Mart 2009 Çarşamba

Terminator'e kardeş geliyor


Terminator: Salvation'ın yönetmeni director McG, şimdiden beşinci filmin hazırlıklarını yapıyormuş. Peki kimi geri döndürmek istiyor? Arnold Schwarzenegger ve Robert Patrick'i!

Patrick, T-1000 olarak değil, hücre kopyalama üzerine çalışan bir bilim adamı olarak oynayacak. McG, Arnold'un birkaç gün önce T4'ü izlediğini ve bir sonraki filmde oynayıp oynamayacağı hakkında konuştuklarını söylüyor. 

Bana öyle geliyor ki, Christian Bale'den sonra Arnold Marnold hava civa olacak gözümüzde. 



10 Mart 2009 Salı

Üzme beni - 2: Dakota Fanning

Bu dakota

Bu Kristen

Dakota Fanning, Joan Jett'in hayatını anlatan The Runawats kadrosuna katılıyor Başrolde Kristen Stewart var. Bir Kristen'e bakın bir de Dakota'ya. Büyüdükçe çirkinleştin Dakota, biz senin böyle olacağını hayal etmemiştik!


9 Mart 2009 Pazartesi

John Dillinger, Johnny Depp stili



Michael Mann’ın yenisi "Public Enemies"in fragmanı piyasaya çıkmış. Christian Bale ve Johnny Depp, Amerika'daki büyük ekonomik depresyon döneminin efsanevi gangsteri John Dillinger ile FBI'ın mücadelesini bla bla bla... Fragman güzel işte abicim...

8 Mart 2009 Pazar

Zack'ın çıtırları

Amanda Seyfried

Vanessa Hudgens

Emma Stone

Evan Rachel Wood

Abbie Cornish


Zack Snyder (300), yeni filmi Succer Punch için bütün starletleri (çıtır oyuncular) toparlıyor; Abbie Cornish, Evan Rachel Wood, Emma Stone, Vanessa Hudgens ve Amanda Seyfried. Amanda, babası tarafından akıl hastaesine kapatıln bir kız, yıllardan 1950. Of, konu önemliymiş gibi başladık ama, çıtırlara takılın siz. 

7 Mart 2009 Cumartesi

Splice



Oh evet!

(Splice, Cube'un yönetmeni Vincenzo Natali'nin yeni genetik korku filmi, Sarah Polley ve Adrien Brody başrolde)

6 Mart 2009 Cuma

Antonio Banderas'lı Woody Allen filmi mi?

Woody Allen, gittikçe daha ucuz oyuncularla mı çalışıyor ne? Debra Messing (Will & Grace), Jason Biggs (American Pie), Will Ferrell, Scarlett Johansson??


Şimdi de Antonio Banderas ile film çekiyor. Bundan öncekiler, en azından iyi sanılan ama aslında berbat oyuncular departmanındandı. Ama ya Antonio Banderas? 2010'u bekleyelim ve Allen'in sihrini konuşturmasını umalım.

5 Mart 2009 Perşembe

Terminator Salvation

 

Bir fragman, insanın tüylerini böyle diken diken eder mi yahu?

Rock Gemisi


"The Boat that Rocked", İngiltere'de 1 Nisan'da gösterime giriyor, buralara gelir mi bilinmez. Bu tanıtım videosunu izledikten sonra, özellikle müzik severler için kaçmaz bir film olacağı ortada.

Film, 1960'larda Kuzey Denizi'nden İngiltere'ye korsan radyo yayının yapan bir geminin hikayesi. Kast çok fena, Billy Nighy, Philip Seymour Hoffman, Rhys Ifans, Rhys Darby, Nick Frost, Jack Davenport, Chris O'Dowd...


4 Mart 2009 Çarşamba

Bütün kızlar toplandık


Adam Sandler, senaryosunu kendi yazdığı yeni komedi filmi için bütün kankalarını topluyor: Kevin James, Rob Schneider, Chris Rock ve David Spade. Ya toplanmış en iyi komedi ekiplerinden biri olacak ya da sınırsız bir istismar. Karar veremiyoruz. 

2 Mart 2009 Pazartesi

Tom ve Denzel Lodlum uyarlamasında

Tom Cruise, kendini Robert Ludlum'un şefkatli kollarında keybetmeye hazırlanıyor. Ludlum, Bourne serisinin yazarı Ludlum'un romanı The Matarese Circle'ın uyarlamasında Oynayacak Tom'a, Denzel Washington'un eşlik etmesi düşünülüyormuş. Yönetmen de David Cronenberg. 2010'a kadar sabretme konusunda, şimdiden nefes egzersizleri yapmaya başladım.  





1 Mart 2009 Pazar

Üçleme çizelgesi


Dan Meth üretimi, Veronica Belmont keşfi. Dan'i de RSS'e eklemek şart oldu bundan sonra. 

  © Blogger template 'Minimalist E' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP