31 Mayıs 2009 Pazar

Philips film ceketi

Philips, haptik bir ceket üretti. Yani film izlerken sizi gövdenizden sıkıştıracak, çimdirecek türden bir ceket. Mesela bir dövüş sahnesinde göğsünüzde bir darbe hissedebileceksiniz. Ya da sizi gıdıklayacak, bir kaza shnesinde sıkıştıracak bir ceket, inanılmaz değil mi?

62 motorlu ceket, iki kalem pille bir saat çalışabiliyor.

Yukarıdaki gibi bir şey olsaydı harika olurdu ama böyle bir şey aslında:

30 Mayıs 2009 Cumartesi

Leighton Meester oda arkadaşı arıyor

Gossip Girl'ün yıldızı Leighton Meester, bir Sony gerilimi "The Roommate"te başrol oynamak için anlaştı. Rebecca adlı yeni bir oda arkadaşı ile yaşamaya başlayan Sara'nın ailesi ve sevdiklerinin başına fena olaylar gelmeye başlar. Size de fazlasıyla Single White Female'i hatırlatmadı mı?



29 Mayıs 2009 Cuma

Predator geri dönüyor

Ve resmileşti, Robert Rodrigues, Predator'u yeniden çekiyor. filmin adı Predators olacak ve gösterim tarihi de 2010. 

28 Mayıs 2009 Perşembe

Live action kaplumbağalar


Bir sonraki Ninja Kaplumbağalar filmi live action oluyor, yani kablumbağa kostümü giymiş aktörler izleyeceğiz. Filmin yönetmeni Peter Laird, yüzlerin de CGI efektleri ile zenginleştirileceğini ve bol bol mimik izleyeceğimiz söylüyor. 


Bu arada film bir reboot olacak, yani hikaye baştan başlayacak. 

27 Mayıs 2009 Çarşamba

Where the wild things are

26 Mayıs 2009 Salı

Cinsel başarısızlıklarımın tarihi

Austin Powers ile Meet the Parents'in yönetmeni Jay Roach, İngiliz komedi filmi A Complete History of My Sexual Failures'ın uyarlamasını yönetecek. Başrolde de Vin Diesel. Zarar ziyan yani. 

Bu arada film de 2008 yapımı. Hayret bir şey. 

Jay Roach, bu sene bir de Fransız yapımı Le Diner de Cons'un uyarlaması Dinner for Schmucks'ı yönetecek

Sexual Failure diye aratınca da bu resim çıkıyor :P

25 Mayıs 2009 Pazartesi

DreamWorks'ün dinozor filminde çıplak kızlar yok!

DreamWorks, çocuk serisi Dinotrux'u 3D animasyon listesine aldı. Hikaye, dünyanın yarı dinozor yarı kamyon yaratıklar tarafından yönetildiği zamanları anlatıyor. Orijinal çizer Chriss Gall'a, sadece yayın hakları için milyon dolarlık bir ücret ödenmiş deniyor. 

Resimdeki dinozorlarla hiç alakası yok yani!



24 Mayıs 2009 Pazar

Fantastic Four yeniden, Jessica Alba bikinili


İlki Amerika'da 330, ikincisi 290 milyo dolar gişe yapan Fantastic Four'un 20th Century Fox tarafından yeniden başlatılacağı söyleniyor. Daha yetenekli, kaşesi olan bir yönetmen tarafından, en baştan, yeni oyuncularla. 

Bu kısır haber, bir Jessica Alba bikini resmi için bahane tabii aslında. 



23 Mayıs 2009 Cumartesi

Yarı çıplak Jake, enfes!

Prince of Persia'dan ilk imajlar sızmaya başladı. Jake Gyllenhaal'ı enfes bulanlar için iyi bir haber bu, bknz fotoğraf. Yerler!

22 Mayıs 2009 Cuma

Samsung Air Guitar Nation

Efes Pilsen'in, bu sene bence Rokenkok'u da deviren festivali One Love'ın çok şık bir hareketi var: Airstar. Fikre neden aşık oldum?Çünkü Air Guitar Nation'dan beri hadisenin hastasıyım. 


Airstar, aynen Air Guitar Nation'daki gibi olmayan enstrüman çalma performansı üzerine. Yalnız bu sefer sadece gitar değil, akla gelen her enstrüman var. Yani her türlü saçmalamaya uygun bir yarışma. Samsung'un HD telefonunu veriyor ödül olarak da. 

  © Blogger template 'Minimalist E' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP