10 Eylül 2009 Perşembe

ayvayıyea !!(ancak bu kadar kötü olabilirdim)

En cok yalının şarkılarını seven bır cocuk....
sorgucu bir abla....
ve avea
ne olucak orada en cok Kerem görsev seviyorum deseydı cocuk ?cevabın var mı avea?
:D
Avea - Müzik
by AveaHaber

27 Ağustos 2009 Perşembe

ekspres kasa

Son zamanlarda izlediğim en iyi film budur diyebilirim, unutamayacağım filmler arasına girdi bile hatta ,Film yeni değil yanlış anlaşılmasın ben yeni izledim ,Hiç bahsetmek istemiyorum ,kesin izleyin....
Neden izleyelim ?
1-Morgan Freeman
2-Paz vega
3-Brad Silberling(city of angels ve casper in yönetmeni)

26 Ağustos 2009 Çarşamba

FİNAL DESTİNATİONS (HEMDE 3D )


Beklenen an geldi...(en azından benim için )
Kahramanların gelmemesi için dua ettiği ölüm anlarını, siz büyük bir iştahla izlemekle kalmayıp o saniyeleri iple çekeceksiniz ve gözlerinizi yiyeceksiniz ( hani güzel bi yemek için parmak yemek kullanılır ya ...) Vizyona girmesine sayılı günler kala artık saatlerini saymaya başladığım filmdir.

Yapım: 2009 ~ ABD

Tür: 3 Boyutlu , Fantastik , Gerilim , Gizem , Korku

Oyuncular: Krista Allen , Bobby Campo , Shantel Vansanten , Andrew Fiscella , Mykelti Williamson

Yönetmen: David R. Ellis

Senaryo: Eric Bress , Jeffrey Reddick

Yapımcı: Walter Hamada , Richard Brener , Tawny Ellis

Görüntü Yönetmeni: Glen MacPherson

Görüntü Yönetmeni: Brian Tyler

Dağıtım: Warner Bros

Filmin Websitesi: http://www.thefinaldestinationmovie.com/

Süre: 1 saat 22 dk

Gösterim Tarihi: 28 Ağustos 2009 (Türkiye)

14 Temmuz 2009 Salı

Reklamlarda film havası

Vodafone'un Selim ile Tarife'sinden sonra Avea da karakterli reklam işine girdi. Vodafone'un Türk usulu acılı romantik komedisine Avea tam tersi bir noktadan girdi ve modern, Avrupai görünüşlü bir reklamla geldi. Melis Birkan'ın Issız Adam ile üzerine yapışan profilden kurtulması için iyi bir fırsat olabilir. Ozan Güven ise her zamanki gibi muhteşem.


30 Haziran 2009 Salı

Bir One Love daha geldi geçti

İnsanlık bu değil!

Geç oldu ama iki kelam Efes Pilsen One Love Festival anlatacağım. Festival hakkında diyecek üç şeyim var:

1, Festival bittikten sonra katılımcıları dışarı çıkartan görevliler bu kadar mı kaba olur? "Hadi festival bitti, gelecek sene devam edersiniz" diyen amca, seni tenzih ederim.

2, O alan, o kalabalığı kal-dır-mı-yor! Röyksopp kalabalığı bunatıcı idi.

3, Airguitar hadisesini memlekete kazandıran Samsung'dan allah razı olsun.

Hayat boyu başarı ödülü: Bir köfte 8 lira olmaz abicim. 

İki lokma yemek ye Tricky, gözünü seveyim.

27 Haziran 2009 Cumartesi

Megan Fox'a doyamıyoruz


26 Haziran 2009 Cuma

Deadpool A-OK!

Deadpool'un kendi filmi olacağı konuşuluyoru. Sonunda doğrulandı. Yürü ne Ryan eynolds!

25 Haziran 2009 Perşembe

Katie Holmes karanlıktan korkuyor


Katie Holmes, yeni Guillermo del Toro filmi "Don't Be Afraid of the Dark"ta başrolü oynayacak. Adam Hobbit ile yeterince meşgul değilmiş gibi... Filmi, 70'lerin bir televizyon filminden uyarlama. Bir baba ve kızı, evlerinin şeytani ruhlar tarafından kontrol edildiğini öğreniyor. Bla bla bla. İşin önemli kısmı, normal filmleriyle korkutan del Toro'nun, bir korku filmi ile neler yapabileceği!

Katie Holmes demişken, şu iki klasik sahnenin fotoğrafları olmadan olmaz!

24 Haziran 2009 Çarşamba

Don Kişot!

Terry Gilliam, Don Kişot'u çekiyor!

The Expendables

Çekim aşamasında olan Stallone filmi The Expendables'ın ilk görseli ortaya çıktı. Mu-az-zam!

23 Haziran 2009 Salı

Yeniden çevrim: Italian Job


Bir Hint film yapımcısı, Italian Job'u çekeceğini açıkladı. Studio 18 de film haklarının satıldığını doğruladı. Mini'yi nasıl süsleyeceklerini tahmin edebiliyoruz!

22 Haziran 2009 Pazartesi

Yeniden çevrim: Fright Night

1985 yapımı kült kotku komedi filmi Fright Night, yeniden çevriliyor. Eğer çok ucuz özel efektlerle çekilmeyecekse, orijinal filmin tüm esprisini kaybedecekler demektir. Peki neyle satış yapmayı düşünüyorlar, sadece berbat bir hikaye ile mi?

21 Haziran 2009 Pazar

Megan Fox'a devam


Dayanamayıp bunları da gönderiyorum. Tıklarsanız büyük halleri açılacak.

Günün Megan Fox resmi!

bu, esquire'dan

bu da maxim'den

Easynews'ya MegonFox diye aratınca at gibi bir hatunun çıplak resimleri çıkıyor önce.

20 Haziran 2009 Cumartesi

Cliffhanger yeniden

Cliffhanger'ın yeniden çekimi hazırlıklarına başlandı. Fast & Furious'un yapımcısı Neal Moritz bu işe girişti. Haberi ilk gördüğümde "ne güzel filmi kız, bir izliym" deyip zar zor indirip izledim. Meğer ne leş filmmiş. İyi şanslar Neal'cım.

19 Haziran 2009 Cuma

Preacher


Sam Mendes, MTV'ye Preacher'dan vazgeçmediği açıkladı. Big Fish'in yazarı projeye atanmış. Bu arada Garth Ennis ve Steve Dillon'un mükemmel çizgi romanını okumadıysanız mutlaka gözden geçirin. Açık ara en sevdiğim çizgi romandır Preacher.

18 Haziran 2009 Perşembe

Yeni buffy filmi

Yeni bir Buffy filmi üzerinde çalışılıyor. Harika haber değil mi? Değil. Zira filmin, Buffy'nin yaratıcısı Joss Whedon ile hiç alakası yok. Buffy'nin film haklarını elinde bulunduran Fran Kuzui adlı bir şırfıntının başının altından çıkan ucubede Xander, Willow, Spike ya da Angel olmayacak, çünkü bu karakterlerin hakları Fran'de değil.


Ah Sarah Michelle Gellar, yokluğunda o ablak suratını öyle özledik ki...

17 Haziran 2009 Çarşamba

Avatar resimleri, sıcak sıcak

M Night Shayamalan'ın live action Avatar uyarlamasının ilk fotoğrafları ortaya çıktı. Çizgi filmin atmosferine bu kadar yaklaşabilmesine acayip şaşkınız.

16 Haziran 2009 Salı

District 9


Neill Blomkamp'ın kısa filminden uzun metraj haline getirdiği (Peter Jackson'un sahiplenmesi ile) District 9, mutlaka izlemeniz gereken bir fragman.

Dünyamıza gelen uzaylıların, Guetamalalı pirinç işçileri sefaletinde yaşamaları konulu bir belgesel gibi kurgulanmış. Daha fazla fikir sahibi olmak için, aynı isimli kısa filmi alayın. Torrent diyorum, ben buldum, siz de bulursunuz. Koç be koç.

15 Haziran 2009 Pazartesi

Yeni Spawn? Bırak bu işleri Todd!

1997'de ilk filmi ile madara olan Spawn'ın itibarı, yeni bir film ile kurtulabilir mi? Spawn'ın yaratıcısı Todd McFarlane, yeni bir Spawn filmine hazırlandığını açıkladı.

Bu kez filmin yönetmeni ve yapımcısı da kendisi olacakmış. Yani ne yaparsa kendisi yapacak, film bir rezillik olursa da geçen seferki gibi suçu atacak bir stüdyo patronu bulamayacak.

14 Haziran 2009 Pazar

Steve Carell ve yeni draması

Andrew Gottlieb'in romanından uyarlanan Dumped, Steve Carell'in yeni drama filmi olacak. Boşandıktan sonra hayatın anlamını bulmaya çalışan bir adam hikayesi. Biraz sıkıcı olabilir görünüyor ama Carell'in (adamım), Dan in Real Life'ı bile nasıl pırıl pırıl bir film haline getirdiğini hatırlayınız.

13 Haziran 2009 Cumartesi

Yeni Michael Myers ile tanışın

Rob Zombie'nin Halloween devam bölümü H2'den ilk imajlar. Fena halde tırstırıcı.

12 Haziran 2009 Cuma

Satılık Jessica Alba

Frank Miller, Sin City 2'yi pazarlamaya çalışıyor. İlk Sin City, 45 milyon dolar bütçe ile 159 milyon dolar gişe yapmıştı, yeni filmi satmak da zor olmasa gerek.

Bu arada Angelibna Jolie'yi yeni filmde oynatmaya ikna ettiğini de söylüyor sık sık. Spirit'ten sonra fazla kredisi kalmamış olabilir mi?

10 Haziran 2009 Çarşamba

Sam Raimi: Örümcek Adam mı çekecek mişim?

Sam Raimi'den talihsiz açıklamalar: "Senaryoyu okur okumaz, Spider-Man 4'ün konusunu öğreneceğim"

9 Haziran 2009 Salı

Schwarzenegger'ın canı Terminatör çekiyor

Arni, Salvation'daki cameo rolüyle gaza gelmiş olacak (bebeğim), blogger'lar ile yaptığı röportajda "Seriye devam etmek çok cool olur" demiş. Artık "cool"ı "sıkı" filan diye çevirmiyorum gördüğünüz gibi. Bu, Arnold'un valiliğe başladığından beri ilk "aktörlüğü özlüyorum" açıklaması.

8 Haziran 2009 Pazartesi

Jessica Biel striptiz rolüne nasıl hazırlandı?


Jess, Powder Blue'da bir striptizci oldu. Öyle şak diye striptiz yapılmıyormuş. Access Hollywood, Jess'in role nasıl hazırlandığını bir parça gösterdi. Beklediğimizden daha fazla kıyafetle hazırlanıyormuş.

7 Haziran 2009 Pazar

Nereden nereye Elizabeth Shue?

Elizabeth Shue, Dimension'un yeni korku filmi Piranha 3D'de oynamayı kabul etti. Shue, kasabasının gölünü piranhalar basan br şerifi canlandıracak. Yönetmen, Hills Have Eyes'ın yönetmeni Alexandre Aja. 

6 Haziran 2009 Cumartesi

Yüksek bütçeli seksi Videodrome

Universal, David Cronenberg'in psikolojik seksi filmi Videodrome'u, Scream 3'ün yazarına teslim etti. Burada amaç ne? Mis gibi filmi, büyük bütçeli bir bilim kurgu gerilim haline getirmek. 

Film, porno snuff işine bulaşan tiksinç tv prodüktörü Max Renn'in hikayesini anlatıyordu. Orijinal filmde, Blondie'den Debby Harry, sadomazohist bir karakterdi. Yeni filmde de Miley Cyrus kolunda sigara söndürüyormuş. Yalan tabii. 

5 Haziran 2009 Cuma

Wolverine'de gizli sonlar

Fox, Wolverine'i birden fazla izlememizi gerçekten çok istiyor. 

Görünüşe göre, sinemalara gönderilen kopyalar arasında birkaç nadir makarada farklı sonlar varmış. Koleksiyon serisi son gibi bir şey. Hatırlarsanız, Iron Man'in ilk versiyınlarında, sonunda Samuel L. Jackson görünmüyordu, sonradan eklenmişti. Bunun gibi bir şey.

Fox, filmin bu kadar dandik olmasına engel olsaydı, biz zaten ikinci sefer de izlerdik. 

Karayip Korsanları, yeni filmde Gore Verbinski'siz

Gore Verbinski, dördüncü Karayip Korsanları'nın yönetmen koltuğuna oturmayacağını açıkladı. Disney, dördüncü filmi çekeceğini daha önce açıklamıştı. 

Peki Verbinski ne yapacak? Oyun uyarlaması Bioshock'ı yönetecek. Bu arada Karayip Korsanları ile köprüleri tamamen yakmadı, "ileride yollarımızın tekrar kesişeceğini düşünüyorum" dedi.

4 Haziran 2009 Perşembe

Eli Roth, kan banyosuz film mi yapacak?

Hostel kasabı Eli Roth, MTV'ye "Cloverfield veya Transformers ayarında epik bir bilim kurgu film çekmek istiyorum" dedi. "Henüz canavarın ne olduğunu açıklamak istemiyorum. Bir robot, uzaylı ya da virüs yemiş mutant değil. Ayrıntılar belli olunca hemen açıklayacağım ve duyan herkesin hevesten ağzı kulaklarına varacak."


Eli, Bijou'dan mahrum etme bizi de ne yaparsan yap. 

3 Haziran 2009 Çarşamba

Horse sex tape


Sasha Baron Cohen, bu Bruno promo fotoğrafları ile, gerçek bir komedi dahisi olduğunu kanıtlamıyor mu sizce de?

Fallout 3, sinema uyarlaması?

Post apokaliptik bilgisayar oyunu Fallout'ın stüdyosu Bethesda Software, film haklarını için patent başvurusu yapmış. Bu da demektir ki, eli kou düzgün bir oyun uyarlaması izleme şansımız var. Resident Evil'daki gibi çar çur etmezlerse tabii. 

2 Haziran 2009 Salı

Yeni Men in Black filmi geliyor

Sony, 2011'de yeni bir MIB istediğini açıkladı. Will Smith, Tommy Lee Jones veya yönetmen Barry Sonnenfeld'den henüz bir haber yok ancak kesenin ağzı sonuna kadar açılacaktır mutlaka. İkinci filmin ne kadar kötü çıktığını hatırlayın. İzlememiş olanlar için, izlemeye layık tek sahne de yukarıdaki zaten!

Hangover

1 Haziran 2009 Pazartesi

Iron Man 2'nin kötü kadını Scarlett Johansson

Scarlett Johansson, Iron Man'in ikinci bölümünde Rus ajan Natasha Romanoff'u oynayacağını doğruladı. Önceden bu rol için Emily Blunt düşünülmüş, ancak Blunt'ın yeni Jack Black filmi Gulliver's Travel'daki takvimi ile bu rol uyuşmadığı için yeni bir oyncu arayışına girilmişti. 


31 Mayıs 2009 Pazar

Philips film ceketi

Philips, haptik bir ceket üretti. Yani film izlerken sizi gövdenizden sıkıştıracak, çimdirecek türden bir ceket. Mesela bir dövüş sahnesinde göğsünüzde bir darbe hissedebileceksiniz. Ya da sizi gıdıklayacak, bir kaza shnesinde sıkıştıracak bir ceket, inanılmaz değil mi?

62 motorlu ceket, iki kalem pille bir saat çalışabiliyor.

Yukarıdaki gibi bir şey olsaydı harika olurdu ama böyle bir şey aslında:

30 Mayıs 2009 Cumartesi

Leighton Meester oda arkadaşı arıyor

Gossip Girl'ün yıldızı Leighton Meester, bir Sony gerilimi "The Roommate"te başrol oynamak için anlaştı. Rebecca adlı yeni bir oda arkadaşı ile yaşamaya başlayan Sara'nın ailesi ve sevdiklerinin başına fena olaylar gelmeye başlar. Size de fazlasıyla Single White Female'i hatırlatmadı mı?



29 Mayıs 2009 Cuma

Predator geri dönüyor

Ve resmileşti, Robert Rodrigues, Predator'u yeniden çekiyor. filmin adı Predators olacak ve gösterim tarihi de 2010. 

28 Mayıs 2009 Perşembe

Live action kaplumbağalar


Bir sonraki Ninja Kaplumbağalar filmi live action oluyor, yani kablumbağa kostümü giymiş aktörler izleyeceğiz. Filmin yönetmeni Peter Laird, yüzlerin de CGI efektleri ile zenginleştirileceğini ve bol bol mimik izleyeceğimiz söylüyor. 


Bu arada film bir reboot olacak, yani hikaye baştan başlayacak. 

27 Mayıs 2009 Çarşamba

Where the wild things are

26 Mayıs 2009 Salı

Cinsel başarısızlıklarımın tarihi

Austin Powers ile Meet the Parents'in yönetmeni Jay Roach, İngiliz komedi filmi A Complete History of My Sexual Failures'ın uyarlamasını yönetecek. Başrolde de Vin Diesel. Zarar ziyan yani. 

Bu arada film de 2008 yapımı. Hayret bir şey. 

Jay Roach, bu sene bir de Fransız yapımı Le Diner de Cons'un uyarlaması Dinner for Schmucks'ı yönetecek

Sexual Failure diye aratınca da bu resim çıkıyor :P

25 Mayıs 2009 Pazartesi

DreamWorks'ün dinozor filminde çıplak kızlar yok!

DreamWorks, çocuk serisi Dinotrux'u 3D animasyon listesine aldı. Hikaye, dünyanın yarı dinozor yarı kamyon yaratıklar tarafından yönetildiği zamanları anlatıyor. Orijinal çizer Chriss Gall'a, sadece yayın hakları için milyon dolarlık bir ücret ödenmiş deniyor. 

Resimdeki dinozorlarla hiç alakası yok yani!



  © Blogger template 'Minimalist E' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP